luni, 21 iunie 2010

Love memory..

Privind inapoi am vedea in mod clar ce este…ce ma omoara. Privirea ta…te intrebi de ce?..pentru ca prin ochii tai vad ca ti`ai pierdut credinta ti`ai pierdut dragostea. Ma doare…pentru ca nu realizezi ca noi nu am fost niciodata 2..am fost unul si acelasi.Nu vreau sa crezi ca`ti reprosez ceva..vreau doar sa`ti spun ca iti multumesc pentru tot ce ai facut, te`am pierdut..nu pot sa cred ca vrei sa pleci,vei traii mereu in mine pentru ca tu..m`ai ghidat constant. N`am stiut ca voi ramane singura,pentru ca ai fost mereu ACOLO pentru mine. Voi inchide mereu ochii , doar ca sa`ti vad zambetul. Ma bucur ca ai vrut sa te eliberezi de durere,te voi iubii mai mult maine, ce ai facut,ai facut cu sentimentul.. care maine isi va gasii sensul.

2 comentarii:

  1. Umbra ta mângâia asfaltul destul de fierbinte, căci era vară, sau primăvară… Dar nu conta, putea să fie şi iarnă, căci în acele momente, când te-am întâlnit, atras de o lumină din interiorul tău, pe care am descoperit-o, sper, mai târziu, totul era fierbinte! Mersul tău, îmi străbatea amintirile acelui tărâm minunat, al îngerilor…Apoi, cu acel curaj nebunesc, ţi-am privit faţa, apoi părul era minunat, căci nu era nici scurt, dar nici lung, dar vântul cuvintelor sau al tăcerii îl flutura spre noi abisuri…Într-un final, care de fapt a însemnat începutul unei noi vieţi, ţi-am privit ochii… Sclipitori, căci erau creaţia soarelui, acea stea, care în mod sigur se îndrăgostise şi ea de tine…
    Am încercat să spun câteva cuvinte, dar nu mai aveam puterea, căci rămăsesem mut în faţa ta…Doream, pentru prima dată, să te mângâi, îmbrăţişez… Dar, oare ce era de făcut? Cu siguranţă, o mulţime de lucruri…Sunt conştient că au trecut atâţia ani, de la acea întâlnire, dar astăzi, ştiu că dacă vei citi ,din curiozitate, aceste rânduri, vei decide dacă va mai exista viitor, zâmbet sau fericire…Totul se poate opri, sau poate renaşte, înălţa deasupra tuturor obstacolelor.

    RăspundețiȘtergere